Opbergen in in stijl

Het opgeruimde gevoel is prettig! Elke woning heeft veel goede opslagruimte nodig. Er zijn zo veel mooie opbergmogelijkheden! Manden, tassen, dozen, kleerkasten. Je hebt een plek nodig om de dingen op te slaan die je wisselend thuis zou willen plaatsen, maar je hebt ook een plek nodig om je rommel op te bergen. Hieronder staan ​​veel tips en ideeën voor mooie en stijlvolle opslag voor je huis.

Boeken (en cd’s, dvd’s, tijdschriften, computerspelletjes)

Heeft u veel mooie boeken die u meteen zou willen zien? Dan is de meest praktische oplossing een kast met een open vak. Ze hebben genoeg ruimte voor al je boeken en ze zien er netjes en opgeruimd uit. Maar er zijn veel andere creatieve manieren om uw boeken mooi te stylen. Stapel bijvoorbeeld je boeken (achter het bed aan het hoofdeinde, of als een hoge stapel als een tafel) . Het is ook een goed idee om een ​​ladder of een plank voor foto’s als boekenkast te gebruiken. Ze zijn vooral geschikt als u alleen uw beste boeken wilt uitstallen omdat u weinig ruimte heeft.
Wat natuurlijk mooier is, is de traditionele bibliotheek aan de muur. Of gewoon een dichte boekenkast als je het boek liever niet ziet.

Kleding

Je kleding mag je natuurlijk in je kast houden, maar dat is jammer voor die parels en speciale kledingstukken die je hebt. Met een paar mooie kapstokken steel je de show met je exposities uit je kast. Voor de vrouwen onder ons is de kapstok ook een prima manier om sieraden en accessoires te etaleren. Ook op een losse kleerhanger of aan een wand- / plafondstang berg je je kleding netjes en handig op. De keuze aan kleerhangers is eindeloos. En met een paar leuke kleerhangers maak je het helemaal af!

Speelgoed

Als je kinderen thuis spelen, moet je vaak al het speelgoed dat in de avond nog in huis ligt nog opruimen. Zeker in deze dagen maakt dat je niet altijd gelukkig en leer je de kinderen niet dat ze het zelf kunnen opbergen. Zorg er dus voor dat je handige en handige opbergmogelijkheden hebt die je kinderen alleen kunnen gebruiken. Koop bijvoorbeeld een grote kist of stoel met opbergruimte waar je kindje na het spelen al het speelgoed in kan opbergen. Hij staat mooi in je interieur en werkt heel praktisch. Met een paar leuke kussens op de doos heb je binnen no-time een mooi bankje!

Kleine voorwerpen

Je hebt altijd die kleine dingen waar echt geen vaste plek voor is. Denk aan je sleutels, portemonnee, pennen, opladers, oortjes, handcrème. De oplossing voor deze kleine groepen is eigenlijk heel simpel: koop een leuke en vooral grote kom of mand waarin je al je spullen bij elkaar kunt houden. Of een paar kleine mandjes naast elkaar of in een boekenkast zijn ook nog eens super gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *