Genieten van de zon doe je in een heerlijk ligbed!

Genieten van de zon doe je in een heerlijk ligbed

Ligbedden voor in de tuin verkopen zichzelf als warme broodjes. Het zonnige lente weer inspireert ons om ons isolement naar buiten te verplaatsen. Hoewel we hopen dat de lockdown-beperkingen spoedig worden opgeheven, kan niemand ons deze zekerheid geven. Genieten van de zon vanaf een aluminium ligbed in je tuin is de perfecte manier om de pandemie in stijl uit te zitten.

Waarom je een ligbed aan moet schaffen

Een ligbed in de tuin is een onmisbaar meubelstuk voor buiten waar iedereen van kan genieten. Hier kun je urenlang lezen terwijl je de vitamine D opzuigt of je kantoor even meeneemt naar buiten als je niet al die uren binnen wilt doorbrengen. Als de lockdown je heeft geïnspireerd om meer tijd in de tuin door te brengen, vertrouw ons dan, een ontspannend ligbed in de tuin is de investering waarvan je blij bent dat je die hebt gedaan, zelfs nadat het leven weer normaal is geworden. Dus hup, richting de ligbedshop dan maar!

Dit is waar je op moet letten

Van ronde en moderne tuinstoelen die geschikt zijn voor een vijfsterrenresort, tot coole en kleurrijke ontwerpen rechtstreeks uit een hip boetiekhotel, ligbedden brengen je naar een vakantielocatie aan het strand of aan het zwembad. Wat je budget of tuinstijl ook is, er is altijd wel een variant te vinden die bij jou past. Maar wat zijn nou de essentiële dingen waar je op moet letten?

Je kunt ervoor kiezen om een ligbed met wielen te kiezen, zodat je hem met de zon mee kan verplaatsen. Voor extra comfort ga je voor een ligbed met een armleuning, voetensteun, dak, verstelbare rugleuning of een extra plank voor drankjes. Vaak kun je kiezen tussen materialen zoals kunststof, kunststof met textileen, aluminium en RVS. Naast het uiterlijk van het materiaal wil je de weersbestendigheid en hoe makkelijk het schoon te maken is met elkaar vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *