Nieuw deurbeslag voor elke woonstijl

Nieuw deurbeslag voor elke woonstijl

Een deur met wat krassen en standaard zilveren deurklinken en scharnieren. Als je zo naar de deur kijkt is het eigenlijk niet zo’n mooi stukje van je huis. Gelukkig kun je je deuren makkelijk een opfrisser geven zonder ze helemaal te vervangen. Met een likje verf en nieuw deurbeslag kom je al een eind! Hier een paar leuke ideeën voor een aantal populaire woonstijlen.

Een klassieke of retro woonstijl

Jaren 30 woningen zijn enorm populair. Veel mensen vinden het leuk om volledig in deze retro of klassieke stijl te wonen en passen hier ook het interieur op af. Daar horen natuurlijk ook jaren 30 stijl deurklinken bij. Deze kun je eenvoudig online bestellen en zelf op je deur monteren. Of de deuren in jouw oude huis nou versleten deurklinken hebben of de deurklinken vervangen zijn met te moderne varianten. Met retro deurbeslag in verschillende kleuropties heb je de jaren 30 sfeer weer helemaal te pakken.

Een moderne stijl

Een moderne stijl wordt vaak gekenmerkt door strakke lijnen en vormen en een neutraal kleurpallet. Als je denkt dat jouw standaard deurbeslag hier prima bij past, heb je nog niet goed naar de opties gekeken. Met moderne deurklinken zwart maak je jouw moderne interieur helemaal af. Zwart is een erg populaire kleur in een modern interieur, maar ook wit past hier erg goed bij en dat is ook zeker een optie als het om deurbeslag gaat.

De romantisch woonstijl

De laatste stijl die we bespreken is de romantische stijl. Bloemen, warme kleuren, krullen en grote gebaren passen hier goed bij. Wat betreft deurbeslag kun je kiezen voor gouden varianten. Sierlijke deurklinken in een gouden kleur maken een romantisch interieur helemaal af. Gouden accenten zijn erg populair en geschikt binnen deze woonstijl en worden ook in veel andere accessoires gebruikt. Met goud deurbeslag maak je hier een geheel van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *