Geef je woonkamer een upgrade

Geef je woonkamer een upgrade

Het ontwerpen van je woonkamer kan een lastige taak zijn, maar je kunt er niet omheen. Het is een plek waar je na een drukke dag tot rust komt, maar ook bezoek ontvangt. Je brengt hier veel tijd door en er staat veel op het spel – je wilt dat deze kamer er mooi uit ziet! Nu de lente dichtbij is, is dit het perfecte moment om van je huis een ruimte te maken waar je van houdt. Om jou te helpen, hebben we wat tips op een rijtje gezet.

Geef je opslagruimte opnieuw vorm

Heb je last van een rommelige woonkamer? Dan zeggen wij: kast kopen! Een dressoir kan een geweldig meubel zijn om rommel op te bergen. Hiernaast kan het ook nog eens een geweldig middelpunt zijn. Voor een elegante uitstraling begin je met een paar bijpassende lampen aan elk uiteinde. Denk ook eens aan een paar accessoires in het midden. Dit hoeft niet veel bijzonders te zijn, jouw dressoir is eigenlijk al jouw statement item. Centreer een groot kunstwerk erboven om het helemaal af te maken!

Breid je ruimte uit met flexibele meubels

Meubels die flexibel zijn, zijn geweldige opties om het meeste uit kleine ruimtes te halen. Onze favoriete winkel hiervoor is Deba Meubelen. Probeer een salontafel met opbergruimte erin verwerkt of gebruik een boekenkast als scheidingswand. Ottomanen of krukken zijn ook handig als bijzettafels, en poefs kunnen dubbel gebruikt worden als voetsteunen of extra zitplaatsen.

Probeer een nieuwe verfkleur

Overweeg om je muren te schilderen met een nieuwe, inspirerende kleur om je leefruimte nieuwe leven in te blazen. Het lijkt misschien een grote verbintenis, maar het schilderen van je muren is een eenvoudige en budgetvriendelijke update die het uiterlijk van elke ruimte volledig kan veranderen. Probeer eens een accentmuur uit of schilder je hele kamer, aan jou de keuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *