Wil je graag je interieur vernieuwen?

Heb jij al eens gehoord van Deense meubels? Deze meubels zijn een echte eye-catcher in jouw interieur. Deense meubels zijn in uiterlijk vrij simpel. maar ze worden van een hoog kwaliteit hout gemaakt. Elke stijl is hierbij mogelijk. Hou je van moderne, landelijk of industrieel design? Dat is voor de deense meubels geen probleem. Je kan zoveel kanten op met dit meubelstuk dat het een ideale match is. 

De voordelen van Deense meubels

Een groot voordeel van de Deense meubels is dat het wel in elke woonruimte past. Zo kan je het plaatsen in de woonkamer, keuken of je kantoorruimte. Elke meubel wordt hangemaakt en compact en rustgevend is de essentie van het Deens design. Wist je ook dat het in veel soorten en stijlen verkrijgbaar is? Ook is maatwerk mogelijk. Personaliseer bijvoorbeeld je eigen Deense salontafel.

Ga je voor een Deense salontafel?

Een salontafel staat bekend als een luxe tafel in rijkere woningen, maar tegenwoordig combineren we alles graag en wordt een salontafel veelzijdig ingezet. Ook deze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en houtsoorten. Zo kan je kiezen uit eikenhout of walnotenhout. Houd je van ronde of rechthoekige salontafels? Bij een Deense salontafel is het mogelijk. Waarvoor je de salontafel ook wilt gebruiken, het past in elk huis. Echte vakspecialisten gaan graag met je rond de tafel zitten om een droom salontafel voor jou te creëren. 

Hulp nodig van professionals?

De experts zullen je advies geven over maten, materialen, en het ontwerp. Zo wordt jouw droommeubel met persoonlijk ontwerp passend gemaakt. Om de levensduur en kwaliteit van de Deense meubels te verlengen kan je ervoor kiezen om het hout te behandelen. Zo zijn er verschillende behandelingen zoals, een transparante matte lak, een naturel olie en houtskool behandeling. Maak jouw interieur compleet met Deense meubels 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *