Wat voor badkamerspiegel wil jij?

In een badkamer heb je altijd een spiegel hangen. Dat kan een simpele spiegel zijn, maar ook een spiegel kast badkamer. Wat voor badkamerspiegel je ook kiest, het moet passen bij jouw badkamer en bij jouw voorkeuren. Zo’n spiegelkast is bijvoorbeeld heel praktisch, omdat je dingen netjes kunt opbergen zonder je wastafel vol te zetten of een extra kast te hoeven kopen. Veel badkamerspiegels hebben tegenwoordig ook verlichting, maar er zijn nog meer handige functies waar je voor kunt kiezen bij je nieuwe badkamerspiegel. 

Verlichting van fel naar warm

Verlichting voor je badkamerspiegel kan alle kanten op. Letterlijk en figuurlijk. Je kiest zelf of je verlichting rondom wil of juist alleen aan de zijkanten, aan de bovenkant of aan de boven- en onderkant van de spiegel. Daarnaast kan de verlichting ook nog fel en minder fel zijn. Zo is het fijn om een rand verlichting rondom te hebben die goed fel licht geeft, zodat je ziet hoe je eruit ziet, maar kun je de lampen juist warmer zetten als je aan het douchen bent. Dat geeft juist meer sfeerlicht aan de badkamer. 

Andere functies

Een badkamerspiegel met verlichting is natuurlijk al mooi, maar er kan nog veel meer. Zo hebben badkamer spiegelkasten een stopcontact waarmee je je apparaten kunt aansluiten of opladen. Ook is het mogelijk een klok in de kast in te laten bouwen. Dan hoef je niet steeds op je horloge of telefoon te kijken, die je misschien niet eens bij de hand hebt, maar zie je op je spiegel hoe laat het is en dus hoe veel tijd je nog hebt. Om het in de badkamer extra sfeervol te maken, kies je voor een badkamer spiegelkast met ingebouwde bluetooth. Zo zet je een muziekje op om je klaar te maken voor de dag. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *