Leuke tips voor je interieur en exterieur

Je woning is je veilige plek, waar je je altijd op je gemak voelt en tot rust komt. Als je er al langer woont, kan het zijn dat er dingen zijn die je beu bent en wilt veranderen. Wil je weer een fijn gevoel krijgen in je huis? Zowel binnen als buiten zijn er vaak talloze dingen die je kunt aanpakken, om je woning een geheel nieuwe uitstraling te geven.

Buitenmuren opfrissen

De buitenkant van je huis kun je makkelijk opfrissen op vele verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld de buitenmuren zandstralen waardoor de bakstenen een frissere kleur krijgen. Je kunt uiteraard ook de buitenmuren volledig verven of laten stuken, waardoor je huis gelijk groter lijkt. Je kunt je muren ook eenvoudig pimpen door deze te bekleden met hekwerk van Adéquat!

Leef je uit met muurverf

Ook binnen zijn er veel dingen die je kunt doen om je huis als nieuw te laten voelen. Steek je graag je handen zelf uit de mouwen? Geef dan de muren een ander kleurtje of maak een accentmuur. Hierdoor wordt de ruimte veel levendiger en voelt de ruimte heel anders aan. Helemaal leuk als de kleur van de accentmuur terugkomt in de meubels en accessoires.

Accessoires

Ben je niet echt een klusser of is je budget beperkt? Verander dan eenvoudig je interieur door bijvoorbeeld nieuwe gordijnen, nieuwe kussenhoezen of andere decoratie. Met wat kleine aanpassingen, kan je interieur een hele nieuwe uitstraling krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *