Kijktips voor interieurinspiratie

Kijktips voor interieurinspiratie

Op streaming diensten is van alles te bekijken. Van interieur programma’s tot waargebeurde verhalen netflix. Hier kun je enorm veel interieur inspiratie uit halen. En dit hoeven helemaal geen interieur programma’s te zijn. We geven een paar leuke kijk tips waar je misschien geïnspireerd door kunt worden!

Blue is the warmest color

Deze lesbische film speelt zich af in Frankrijk. Een land wat bekend staat om stijl en klassieke romantische interieurs. Deze zie je terug in de kunstgalerijen en eclectische woningen die voorbijkomen in deze film. Daarnaast is het een erg interessante en controversiële film om te zien door de verschillende sensuele scenes die erin voorkomen. Een echte aanrader.

Stranger things

Deze serie heeft veel te weeg gebracht. Deze serie en de jaren 80 trend is een beetje een gevalletje ‘’wie was er eerder, de kip of het ei?’’. Het is enorm opvallend dat die trend en deze serie rond dezelfde tijd uitkwamen. Ook op het gebied van interieur is de jaren 80 helemaal terug. Je kunt zelfs de IKEA niet doorlopen zonder hier sporen van terug te zien. Om inspiratie op te doen over deze trend kun je dus heerlijk op gaan in deze spannende serie. Er zijn al drie seizoenen te bekijken op Netflix en een vierde is in de maak. Hier ben je dus wel even zoet mee.

Queer eye

Om toch een interieurprogramma in de mix te gooien stellen wij Queer eye voor. Deze serie draait elke aflevering om de volledige make-over van telkens een nieuw persoon. Van een nieuw kapsel en een nieuwe garderobe tot kookles en een nieuw interieur. Het is een enorm gezellig en liefdevol programma waarbij iemands volledige leven een kleine boost krijgt van de leuke presentatoren. Een aspect van het leven is interieur. Daar kun je wat leuke inspiratie uithalen terwijl je hart wordt verwarmd en veroverd door de mooie mensen die er in deze serie langskomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *