De eyecatcher in ieder interieur

Of u nu een kantoorruimte, bedrijfspand, hotel of een andere zakelijke ruimte wilt inrichten, interieurbeplanting is de ideale uitkomst. Door een groene omgeving is de mens op z’n best, sterkst en gelukkigst. Wist u dat door interieurbeplanting u een verbeterde luchtvochtigheid krijgt? De planten zorgen ervoor dat de lucht gezuiverd worden en dit draagt bij aan een verbeterde luchtvochtigheid. 

De reden waarom u interieurbeplanting nodig heeft

Interieurbeplanting op kantoor draagt bij aan een afname van het ziekteverzuim. Planten zorgen voor meer zuurstof in een ruimte. Het breekt slechte stoffen af en zuivert de lucht. Deze zuivere lucht zorgt voor minder ziekteverzuim. Nog een reden is dat interieurbeplanting zorgt voor de aankleding van uw pand. Planten zien er gezellig uit waardoor een ontspannen sfeer wordt gecreëerd. Roessink kan het onderhoud van uw interieurbeplanting uiteraard verzorgen. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. 

Een groene wand in uw omgeving

Zou u graag meer groen om u heen willen hebben? Groene wanden zijn trendsettend maar ook erg innovatief! Groene wanden zijn multi-toepasbaar door de grote diversiteit aan toepassingsmogelijkheden. Met groene wanden zijn de meest creatieve en bijzondere oplossingen mogelijk voor uw woning of bedrijf. Met meer groen in uw omgeving krijgt het een unieke uitstraling. Hiermee creëert u voor uw werknemers of andere een rustgevende sfeer waar fijn gewerkt kan worden. 

Ecologisch systeem achter de groene wand

Elk element is gemaakt van gerecyclede luiers. Luiers?  Ja, een 100% duurzame oplossing dus. Hierbij zijn de elementen voorzien van losse potjes. Daarom vervangt u in tegenstelling tot andere systemen uw planten heel eenvoudig. Via een druppel-leiding worden de elementen voorzien van een nauwkeurig gedoseerde hoeveelheid water. Aan de onderkant van de groene wand zit een goot die is aangesloten op een afvoer waardoor overtollig water direct weg loopt. Kortom, een uniek systeem op het gebied van interieurbeplanting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *