5 essentials voor je baby kamer

Het inrichten van een babykamer kan een overweldigende taak zijn. Met zoveel beschikbare babyartikelen, kan het moeilijk zijn om erachter te komen welke echt de moeite waard zijn om te kopen. De items die je koopt, zijn deels afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren, maar een paar basiselementen voor kinderkamerdecoratie kunnen elke nieuwe ouder helpen. Deze essentiële zaken helpen je op weg en inspireren je om de extra items toe te voegen die bij jou en je opvoedingsstijl passen.

Baby bedje

Een van de belangrijkste benodigdheden voor de babykamer is het babybedje. Of je nu kiest voor een uitgebreide wieg of een eenvoudige wieg, de slaapplek van je kleintje zal waarschijnlijk het middelpunt van de kinderkamer zijn. Wiegjes zijn er in verschillende stijlen en prijsklassen. Hoeveel je ook uitgeeft en welke stijl je ook kiest, zorg ervoor dat de wieg stevig is en gemaakt is van hoogwaardige materialen.

Beddengoed

Babybeddengoed is niet alleen een noodzaak voor het comfort van je kind; het kan ook een leuk onderdeel zijn van het decoratieproces. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan beddengoed, waaronder ledikantlakens, stootkussens, kussens, dekens en wiegrokken.

Verschoontafel

Er zullen duizenden vuile luiers zijn in het eerste jaar van je baby. Hoewel je bedreven zult worden in het snel verwisselen van deze luiers, is het altijd een goed idee om een georganiseerde, stationaire commode te hebben in de babykamer. Commodes zijn er in vele varianten, sommige met planken voor het opbergen van luiers en andere musthaves, zoals doekjes en zalfjes. De meeste commodes hebben ook een comfortabel kussen om de baby op te leggen.

Opslag kasten en bakken

Een grote mand op de grond naast de wieg van je baby is meer dan een schattig decorstuk – manden zijn geweldig voor het opbergen van extra dekens, spuugdoekjes en zelfs speelgoed. Zorg ervoor dat je ze plaatst waar je ze het meest nodig hebt: dekens bij de wieg, spuugdoekjes bij de schommelstoel en speelgoed binnen handbereik voor de baby. Ook een kast om je grotere babyspullen op te bergen zoals je draagzak baby, groter speelgoed etc. is handig om te hebben in je baby kamer.

Babyphone’s

Babyphone’s zijn al lang een fundamentele basis voor baby’s, omdat ze helpen om nieuwe baby’s te kalmeren om te slapen en ze te vermaken als ze wakker worden. Sommige beddengoedsets voor wiegjes worden geleverd met bijpassende mobiele telefoons, maar er zijn ook veel mobiele telefoons op de markt die afzonderlijk kunnen worden gekocht met verschillende functies. De meeste mobiele telefoons hebben een muziekfunctie en bewegende beeldjes. Anderen hebben lichten, spiegels en rustgevende natuurgeluiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *