Vezelcement golfplaten zijn ontzettend populair

Ben je helemaal klaar met lekkende daken? Kies voor de golfplaten van vezelcement en je dak is gegarandeerd waterdicht. De vezelcement golfplaten zijn erg populair en zorgen voor een moderne uitstraling. In dit artikel lees je wat vezelcement golfplaten precies zijn en welke voordelen deze dakbedekking te bieden heeft.

Wat zijn vezelcement golfplaten precies?
Vezelcement golfplaten worden gemaakt van cement. Het soort cement dat hiervoor wordt gebruikt wordt gebonden met PVA kunststof vezels. Dit zorgt ervoor dat de platen zeer stevig zijn en dus zeer geschikt als dakbedekking. Daarnaast worden er veiligheidsstrips van polypropyleen gebruikt, zodat de platen extra waterdicht zijn. De platen staan erom bekend dat ze waterdicht zijn en geen condens binnenlaten. De platen zijn geschikt voor verschillende soorten daken. Daarbij zijn de platen geschikt voor korte daken met hellingen van minimaal 20 procent.

Waarom kiezen voor vezelcement golfplaten?
Er zijn genoeg redenen waarom je zou moeten kiezen voor golfplaten van vezelcement. Naast dat de platen volledig waterdicht zijn en condenswerend zijn, bieden de platen nog vele andere voordelen. De vezelcement golfplaten zorgen ervoor dat er geen geluid binnen in de ruimte. Wanneer je kiest voor deze platen, hoor je geen geluiden van buitenaf. De vezelcement golfplaten zijn tevens ammoniak bestendig. Dit houdt in dat ze eenvoudig te gebruiken zijn voor agrarische doeleinden. De platen zijn bestand tegen elk soort weer en gaan dus niet snel kapot nadat er sprake is geweest van een harde storm of een hittegolf.
Andere voordelen zijn dat de platen zeer brandveilig zijn, ze zijn asbestvrij en ze zijn zeer makkelijk te onderhouden.

Soorten vezelcement golfplaten
De golfplaten van vezelcement zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Dit is natuurlijk ontzettend handig, want zo is er voor ieder wat wils. Handelsonderneming van Viegen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwmaterialen. Zij beschikken over een ruim aanbod aan vezelcement golfplaten. Als je op zoek bent naar een specifieke maat vezelcement golfplaat, kun je deze zeker vinden in hun aanbod. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *