Verzorgingsproducten die passen bij je interieur

Verzorgingsproducten die passen bij je interieur

Tegenwoordig zijn het niet de grote meubels die je huis aankleden, maar zijn het de accessoires die de aandacht trekken. Nog steeds blijft een bank belangrijk, maar het zijn de kussens die het plaatje compleet maken. Dit geldt niet alleen voor meubels en accessoires in de woonkamer, maar ook in de keuken en/ of in de badkamer. Marie Stella Maris is een merk dat gespecialiseerd is in verzorgingsproducten die je niet hoeft weg te werken in een kastje of je toilettas. De verzorgingsproducten van Marie Stella Maris hebben een mooie en strakke uitstraling die een aanvulling zijn aan je interieur.

Het assortiment van Marie Stella Maris

Marie Stella Maris biedt voornamelijk producten aan die een echte verwennerij zijn voor je huid. De hand- en lichaamszeep zijn bijvoorbeeld erg populair. Je kunt jezelf heerlijk wassen en je huid hydrateren. Vervolgens kun je met de hand- en bodylotion de gereinigde huid insmeren en beschik je over een ideaal verzorgingspakket.

Naast verzorgingsproducten beden ze ook diverse Marie Stella Maris geurstokjes, kaarsen of een roomspray aan die je kunt wegzetten waar je zelf wilt. Het mooiste is nog als de verschillende producten worden verdeeld over het gehele huis. Denk hierbij aan de handzeep in de keuken, de geurstokjes op de kast en de kaarsen op tafel. Zo kun je het met het assortiment van Marie Stella Maris je interieur helemaal afmaken.

Het oog wil ook wat

Vaak worden verzorgingsproducten verwerkt in een simpele verpakking dat misstaat bij de rest. Denk aan een groot logo of kleuren waar eigenlijk je voorkeur niet naar uit gaat. De één vindt dat geen probleem en de ander heeft alles liever tot in de detail mooi voor elkaar, wanneer je de keuken of badkamer in loopt moet het namelijk netjes zijn. Marie Stella Maris ontwerpt haar verpakking op een strakke en neutrale manier waarmee de producten een echte toevoeging zijn. De producten zijn mooi vormgegeven en kunnen als accessoires aan je interieur worden toegevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *