Een bedrukte handdoek: een ideaal cadeau!

Wil je iemand een origineel cadeau geven? Denk dan eens aan een bedrukte handdoek. Dit is een geschikt cadeau voor jong en oud, voor man en vrouw en alles daar tussenin. Of je nu kiest voor roze, zwarte of groene handdoeken, het is het perfecte cadeau voor de vader die alles al heeft, de oma die niet weet wat ze moet vragen en kinderen zullen hun eigen persoonlijke handdoek ook erg leuk vinden om te krijgen. Bovendien is het een heel praktisch cadeau, want handdoeken heb je nooit te veel. Een handdoek bedrukken regel je simpel en eenvoudig online.

Hoe kies je de juiste handdoek?
Om te beslissen welke handdoek je kiest, bedenk je eerst voor wie de handdoek is. Is het voor een kind? Dan kies je een wat kleinere maat en de favoriete kleur van degene aan wie de handdoek cadeau wil geven. Is het voor een dame die hem mee zal gaan nemen naar de sauna? Kies dan een lekkere grote maat en een soepele stof, die gemakkelijk om te slaan is. Of verwacht je dat iemand hem mee zal gaan nemen naar het strand? Dan is een lekkere grote, dikke handdoek het allerfijnst. Kies een neutrale kleur als je zeker wilt weten dat je goed zit. 

Voor welke bedrukking kies je?
Je kunt de handdoek heel simpel laten bedrukken met de naam van de ontvanger. Zeker kinderen kunnen dit leuk vinden, dan is de handdoek echt van henzelf en hoeven ze geen ruzie te maken met hun broertjes en zusjes. Als kraamcadeau kan een handdoek met de geboortedatum van de kleine spruit ook erg leuk zijn. Maar wat dacht je van een tekst? Je kunt iemand een erg origineel cadeau geven door er een persoonlijke tekst op te laten drukken. Zo maak je van iets persoonlijks een tastbare herinnering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *