Drie tips om je interieur heel makkelijk een bohemian touch gegeven

Extravagante woonaccessoires zijn vaak behoorlijk aan de prijs. Basic kussentjes kunnen daarentegen weer een beetje saai zijn. Wist je dat je heel makkelijk en voordelig zelf aan de slag kunt om je interieur een stijlvolle en vrolijke makeover te geven? Maak je geen zorgen, je hoeft hier absoluut geen creatief supertalent voor te zijn. Alles wat je nodig hebt vindt je bij Betaalbarekralen. Naast sieraden inkopen voor winkel, kun je hier terecht voor allerlei materialen om je interieur items te pimpen. Wij hebben wat tips voor je op een rijtje gezet

  1. Kwastjes

Wie wordt er niet blij van kwastjes? Ze geven onder anderen kussentjes meteen een andere look. Door aan de hoekjes van de kussentjes een kwastje te bevestigen, krijgen ze meteen een luxe uitstraling. Je kunt eindeloos variëren met kleuren en soorten. Wissel ook de vormen van de kussentjes af. Ga bijvoorbeeld voor ronde en vierkante kussens.

  1. Macramé

Macramé is een knoopkunst die vaak als vrij ingewikkeld wordt ervaren, maar niets is minder waar. Wanneer je de basisknopen onder de knie hebt, maak je binnen no time de mooiste creaties! Je pimpt er lampenkappen of kussens mee. Bovendien kun je er plantenhangers en wandkleden van knopen. Het materiaal is beschikbaar in allerlei verschillende kleuren en soorten. Op Youtube vind je duidelijke video’s die goed te volgen zijn. 

  1. Kralen

Je kunt het zo gek niet bedenken, of er past een kraal bij. Wil je de bohemian look helemaal afmaken? Ga dan bewapend met naald en draad door je huis heen en naai overal met de hand schelp kralen en zoetwaterparels op. Gordijnen, lampenkappen, kussens, niets is veilig! Zo haal je het ultieme strandgevoel in huis. 

Voor welke look ga jij? Of combineer je ze alledrie? Hoe dan ook, je maakt er sowieso een feestje van. Bohemian style, here you come.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *