De juiste stoelen kiezen voor de eettafel

De juiste stoelen kiezen voor de eettafel

Je eettafel en stoelen moeten naar mijn mening bij elkaar passen in plaats van precies hetzelfde ontwerp zijn. Daarom heb ik vandaag besloten om een ​​artikel te schrijven over hoe je het matchy-matchy uiterlijk in je eetgedeelte kunt vermijden en in plaats daarvan een meer samengestelde aanpak kunt volgen.

Neem een ​​beetje van de ene stijl esthetiek, een snufje van een andere stemming en een vleugje van een derde thema en mix het allemaal samen voor een goed afgerond huis met de huidige benadering van design. Ik kan je verzekeren dat het werkt. Zo is het ook in je eetkamer.

Je eettafel en stoelen kopen als onderdeel van een bijpassende set die precies hetzelfde zijn geeft het een saaie uitstraling en gevoel.

Voor uw tafel en stoelen moeten verschillende materialen worden gebruikt.

Het is aan te raden altijd te beginnen met met de eettafel en kies dan de stoelen die daar het beste bij passen, maar niet precies hetzelfde design hebben. Bepaal het ontwerp, de maat en het materiaal van de tafel en denk dan na over de ideale stoel qua bruikbaarheid, comfort en natuurlijk kleur en materiaal.

We weten allemaal dat we eetkamerstoelen en tafels met hetzelfde ontwerp moeten vermijden, maar u moet ook een tafel en stoel van hetzelfde materiaal vermijden. Een eiken eettafel met eiken stoelen bijvoorbeeld, of leren eetkamerstoelen met leren tafels.

Textuur overweldigen vermijden

Als de materialen allemaal hetzelfde zijn, zal je eetkamer qua textuur nogal overweldigend zijn. De sfeer lijkt de hele ruimte te verstikken. In plaats daarvan wilt u visuele hoogte- en dieptepunten in uw ruimte.

De leren eetstoelen van woonloods.com passen perfect bij bijvoorbeeld een glazen eettafel.

Als het gaat om combinaties van bijpassende eettafels en stoelen, is het bijna moeilijk om op elk denkbaar scenario te anticiperen. Dus ga je gang en laat je fantasie de vrije loop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *